lördag 1 november 2008

så mycket fest så lite tid

Det händer så mycket att det inte finns tid att blogga, så, här är en summering av senaste veckans händelser.

Måndag: Gick på Mustasch Mondays med Sam och hans vänner efter förfest i värsta mysiga huset i Silverlake (älskar att folk faktiskt bor i hus här, det här hade trädgård och idyllisk uteplats). På klubben uppträdde en svartmålad transa med mimade sånger till en backdrop med polaroid bilder. Väldigt Almodovar på allra bästa sätt.


Onsdag: Drack öl i Silverlake med Ingeborgs danska vän Michael, fick tillökning av Michaels vän och international party boy Sonny vars syster tydligen är "Danmarks svar på Paris Hilton". Han kom direkt från Katy Perry's födelsedagsfest dagen innan och tog oss till en thailändsk restaurang som även fungerar som svartklubb. After hours serverar de ölen i keramikmuggar så att det ska se ut som the eller kaffe.
Sen åkte vi öppen cab hem genom Hollywood och det var sådär filmiskt som det blir här ibland.

Fredag: Halloween och fest i the Hammer museums trädgård. Sams tjej Ninas band We are the world spelade och crowden bestod mest av utklädda freaks. Jag hade lånat Anna-Marias decimeterhöga pumps och vinglade runt i en stor vit fuskpäls kappa och en paljettklänning som gick sönder lite hela tiden (skulle vara Laura Palmer på One-Eyed Jack's men blev kanske mer Penny Lane i Almost Famous). Sen skulle alla vidare till gayklubben Swallow (utom Sam som var trött efter att ha festat med Cuba Gooding Jr dagen innan) men tyvärr fastnade jag och min nyfunna vän Avery i trafiken på vägen dit.
Avery är från San Fransisco och hatar LA som han hamnat i på grund av jobb, det enda han kunde säga när vi blivit (milt) påkörda av en annan bil i trafikstockningen på Sunset, var "this is so LA, it's just soo LA".

Och ikväll hoppas jag på gratis Yelle-konsert.

(idag regnar det för första gången sen jag kom hit. mysigt.)

Inga kommentarer: