fredag 12 december 2008

OKej,jag vet.superdålig update här, och nu skriver jag bara i all hast i väntan på skjuts till Venice för utflykt med Jenny och Nanna. December har varit en fin och bra månad. LA växer på mig och ju mer mitt sociala och geografiska nätverk utökar sig ju mer gillar jag det.
Har då bland annat firat äkta thanksgiving med paparazzis plus fått nya vänner som bor i ett gammalt bryggeri nere i Downtown där det varit lägenheter/ateljeer för konstnärer sen 70-talet. Vi har haft julfest som urartade i en 60 dollars taxiresa till just detta bryggeri, och en hel massa utsvävningar. Bland annat känslan av att agera rollen som exotisk svensk och spela det europeiska kortet rakt i händerna på indifolket, men kanske inte riktigt lika extremt.

Och så har jag ju haft finals och slutat skolan och så där + fått förvånansvärt bra betyg och bondat ännu mer med mina lärare om Sverige och de skandinaviska systemen. Det är lite som att gå in med inställningen att du är smarter than the rest och det blir också så.

Ah och på måndag flyger jag till Sverige. surrealistiskt men fint!